Онлајн натпревар на "Принц и Принцеза на Универзумот 2017 година" Печать E-mail

Организатор: Продуцентски куќа на „ART & FASHION“ Русија –Москва.

На интернет ќе ви претставиме голема конкуренција од 25 земји која ќе започне на 25 декември 2016 год. и ќе траа до 02 јануар 2017 год. се до 21ч по Руското време на нашата веб страна http://www.minimissrussia.com.

Учесникот кој ќе добие максим број на гласови помеѓу сите возрасни групи ќе се здобие со титулата „Принц на универзум 2017 год. он лајн или „Принцеза на универзумот 2017 “ он лајн.

Како подарок ќе добијат лента, круна или трофеи и како награда ќе има можност да биде во филмот како најава на телевизиската најава за фестивалот на елегантност и талент на „Принц и Принцеза на универзум 2017 Год“.

 

Победители "Мини Мисс и Мини Мистер России 2017"

 Победители "Мини Мисс и Мини Мистер России 2017"

Гран-При МИНИ МИСС РОССИИ 2017
Фильчагина Ольга

Гран-При МИНИ МИСТЕР РОССИИ 2017
Филиппов Владимир

Поделись ссылкой

Расскажи о нас друзьям!

Для почтовых рассылок используется сервис SendPulse.